27.11.2015 ob 16.30,   VSTOPNINE NI!

3 urna intenzivna praktična delavnica, kako pomembne teorije zakona privlačnosti, iz teorije prenesti v prakso?

Ste že kdaj želeli kaj uresničiti ali privlačiti denar, partnerja, službo, zdravje in vam to ni uspelo, potem ste pa videli nekoga, ki to naredi veliko hitreje in enostavneje kot vi? Po delavnici boste izvedeli, kako lahko hitreje privlačite stvari v vaše življenje.
Katere so glavne napake pri uporabi Zakona privlačnosti v praksi? Kako lahko misli spremenimo v resničnost, kako lahko idejo spremenimo v denar?
Kako se znebiti klasičnih omejujočih prepričanj, ki nam preprečujejo, da uresničimo svoje cilje, npr: Kaj pa, če si ne zaslužim? Kaj si bodo drugi mislili, če mi ne uspe? Kaj si bodo drugi mislili, če mi uspe?
Kako lahko zakon privlačnosti uporabite tako, da boste sami postali gospodarji vaše usode
Kako lahko implementirate nov načrt privlačenja, s katerim boste imeli več časa zase, več zasebnega in tudi več poslovnega uspeha?
Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi povečali svojo uspešnost in sposobnost uresničevanja ciljev s pomočjo Zakona privlačnosti. Preko teoretičnih in praktičnih konceptov, ter z uporabo različnih tehnik ter vaj, boste lahko spoznali, kaj lahko naredite, da boste bolj uspešni na katerem koli področju življenja.

Dr. Aleksander Šinigoj bo na delavnici razkril, kako lahko z majhnimi nezavednimi spremembami vplivate na to, da Zakon privlačnosti deluje v tisti smeri, ki si jo sami tudi želite.

PRIJAVE in dodatne informacije tukaj.

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up