16.12.2015, ob 17.30, Cvetka Horvat

Metoda EFT (Emotional Freedom Technique – Tehnika doseganja čustvene svobode) – revolucionarno orodje za hitro in trajno doseganje sprememb na bolje!

PRIJAVITE se tukaj.

Predstavitev je BREZPLAČNA!

EFT metoda je oblika psihološke akupresure, pri kateri s prsti nežno tapkamo po določenih točkah na obrazu in telesu. Na ta način odpravimo neprijetne občutke, negativna čustva, odpravljamo vzroke težav ali situacij, ki nam niso všeč. Tako se znebimo stresa, fizične bolečine, alergij, strahov, tesnobe, depresije, zasvojenosti,… Izboljšajo se medsebojni odnosi, produktivnost pri delu, rezultati pri športu, uspehi v šoli, naša samopodoba in samozavest… Seznam vsega, kar lahko z EFT metodo olajšamo ali odpravimo, je neizčrpen. Gospod Gary Craig, ustanovitelj metode, svetuje: »Uporabite jo na vsem!«
S pomočjo tega neprecenljivega orodja za samopomoč spremenimo mnenje o minulih neprijetnih dogodkih – ne glede na to, ali so se zgodili pred nekaj trenutki ali pred več desetletji! Moč odvzamemo tudi prepričanjem, ki smo jih nekako pridobili na naši poti – tako lahko vidimo nove priložnosti, živimo tako, kot si želimo mi sami, naša preteklost ne vpliva več na naše življenje. Odpravljamo tisto, kar neprijetnega čutimo v tem trenutku, tudi glede prihodnosti.
Ko se tapkanja lotiš pravilno in vztrajno, navdušenju ni videti konca – vsak dan ti namreč prinese kak »čudež«

Če želimo VEČ in BOLJE – tapkamo!

Več o EFT metodi in Cvetki Horvat: www.custvena-svoboda.si
Facebooku: EFT-Tapkanje s Cvetko Horvat

no images were found

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up