12.12.2015 ob 19.00

Cena vstopnice 20,00 eur.  Ob vnaprejšnji prijavi (do 05.12.2015) in pod pogojem, da prijavite še vsaj eno osebo (partner, prijatelj, sorodnik..) je cena vstopnice 15,00 eur/osebo.

Prijavite se tukaj.

Kdo je Shamballa?

Skupina Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami…vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo iz katere izhajamo.

Kaj je 3D glasbena meditacija?

Taka oblika meditacije ustvari močno energijsko polje, ki nas duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje.

Učinek meditacije občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju. Zvok, ki ga izkusimo odmeva in vibrira v našem bitju, ter nas podpira in hrani v vsakdanjem utripu življenja. S seboj prinesite vodo in blazino!

Projekt CD Shamballa

S projektom CD Shamballa želi skupina Shamballa približati tradicijo prepevanja manter širši populaciji. Smo v turbolentnih časih in ta prastara znanja, kot so prizivi energij s pomočjo manter, nam lahko pri premagovanju vsakdanjih ovir in ponovnem stiku z Naravo zelo pomagajo.

Na CD-ju Shamballa so kot gostje sodelovali: Tomi Meglič (Siddharta), Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram, in veliko število drugih glasbenikov.

Pod album se je podpisal vrhunski producent Peter Penko.

Kaj so mantre?

Beseda mantra izhaja iz staro indijskega jezika Sanskrt. Sestavljena je z dveh delov: »Mana«, kar pomeni um in »Tra«, pomeni orodje ali projekcija. Torej mantra je orodje ali projekcija. Opisujejo jo tudi kot besedo moči, ki ščiti naš um pred lastnimi mislimi, ki skačejo na vse strani in jih s pomočjo mantre usmeri v eno točko, točko namena. Mantra je energija v obliki zvoka. Moč vsake mantre je v njeni vibraciji. Vsaka ima svoj namen. S ponavljanjem in koncentracijo na določeno mantro prikličemo njeno energijo.

UTRINKI UDELEŽENCEV DOGODKOV

„Čarobna skupina Shamballa ustvarja po(po)lnost trenutka. Že po prvih zvokih začne izginjati zunanji svet, um se ustavlja in z vsakim novim taktom, novo noto, se krepi občutek neskončnega notranjega miru in sreče. Že na prvem srečanju me je njihova glasba, energija in srčnost popolnoma prevzela, zato se vedno znova z veseljem vračam.“ A.M.

Na Shamballino srečanje sem se prvič odpravila s povsem odprtimi rokami in srcem, brez, da bi vedela kaj me čaka. Bilo je tako zelo prijetno, domače, srčno in takoj sem čutila, da se bom še vračala. Svečke in solne lučke so ustvarile umirjeno atmosfero, ki me je zelo sprostila. Čudovita energija (glasov) pevcev, zvokov inštrumentov in bližina meni dragih osebin me je odela s svojo toplino in me popeljala v prijeten občutek. Lahkotnost telesa in duha ter hvaležnost celotne biti, ki sem jo občutila po vsakem glasbeno meditacijskem srečanju, mi je dala energijo za spopadanje in reševanje vsakodnevnih testov in izzivov. Na eni izmed čudovitih delavnic, sem čutila izjemno povezanost skupine. Med prepevanjem mantr nas je objel val zdravilnega smeha, ki ni popustil. Dvignil nas je na noge in popeljal v naravno gibanje telesa, ki mu ga narekuje srečna duša. Občutek, da se vsem prisotnim na delavnici nariše nasmeh na obrazu kot znak notranje sreče, je nepozaben. M.N.

Shamballa izvaja glasbo tako srčno in v sedanjem trenutku, da se me je s svojo visoko vibracijo izvedbe dotaknila – me pobožala po duši, zdravila, me zradostila. Doseže našo notranjo bit in nas nežno zdravi, dviga v radost bivanja, v najčistejše sfere. Hvala, ker obstajate in tako čisto izvajate glasbo duše! ANA

https://www.facebook.com/ShamballaMusic/videos/947049728666007/

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up