27.03.2016, ob 19.00, vodi Alja Petric

Za umiritev, sprostitev in uglašen vstop v prihajajoči teden. Vsak s svojo namero, bližje sebi, svojim ciljem in harmoniji v življenju.

S seboj prinesite vse za toplo in udobno ležanje/sedenje (ležalko, odejo, vzglavnik…) ter stekleničko vode, da odnesete zvočne informacije s seboj domov.

Potovanje/meditacija z zvokom traja cca. 60min.

Cena 10 eur.

Prijavite se tukaj! (v “zadevo” navedite za kateri dogodek gre!)

 

Kaj je zvočni tretma?

Zvočni tretma je tehnika sproščanja ali kopanja v zvokih katerih sozvočje uglasi vse vibracije v našem telesu in na ta način vnovič vzpostavi ali pospeši naš naraven energetski pretok.
Vsi zastoji/blokade v telesu (čustvene blokade, bolečine, bolezni,…) se samodejno sprostijo in ublažijo saj se v telesu preko zvoka sproži proces samozdravljenja.
Največ pozornosti se daje starodavnemu zvočilu Gongu, ki proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje) in nas s tem harmonizira na vseh nivojih. Zvok Gonga potuje “fraktalno” (nepredvidljivo), kar je za naš um “neoprijemljivo” in ker tega stanja ni vajen, počasi spusti nadzor nad podzavestnim. V tem stanju (alfa, theta, delta) smo v stiku s svojim izvornim jedrom, odprti univerzumu in uresničitvi vseh potencialov, ki jih želimo izkusiti pri bivanju na Zemlji.
Med tretmajem se poleg Gonga uporabljajo še različna glasbila in zvočila kot so: šamanski boben, oceanski boben ,himalajske pojoče sklede, flavte, kalimba, dežna palica, različni zvončki,…

 

Kdo je Alja?

Alja Petric, arhitektka, glasbenica in ustvarjalka z zvokom. V življenju ji je bil vedno najpomembnejši stik z lastno kreativnostjo katero  izraža preko svoje umetnosti. Velik poudarek bivanju na Zemlji daje stiku z naravo, tako pri raziskovanju arhitekture kot tudi glasbe. Slednja ji je zelo blizu že od malih nog in je tudi njena vseživljenjska spremljevalka. Igranje glasbil in petje razvija skozi različna izobraževanja v Sloveniji in tujini, v zadnjih letih pa se posveča tudi raziskovanju  notranjega glasu in prevajanju zvoka preko prvinskih glasbil ter zvočil.
Izvaja skupinske in individualne zvočne tretmaje, zvočne masaže s himalajskimi pojočimi skledami, zvočne meditacije in zvočne delavnice za otroke.
V umetniškem izražanju se izopolnjuje na Deželnem Konservatoriju za glasbo v Celovcu in preko sodelovanja z različnimi slovenskimi glasbenimi umetniki.

V zvočnih tretmajih prevaja zvok preko petja, himalajskih posodic, planetarnega gonga (Mars), vetrnega gonga, različnih flavtic, zvončkov, kalimbe,  oceanskega bobna, dežne palice, šamanskega bobna,…

 

Obdarite sebe ali svoje najbližje z zvočnim izkustvom

– masaža s pojočimi (himalajskimi) posodami
– individualni zvočni tretma
– skupinski zvočni tretma
– zvočno čiščenje prostorov

 

e: alja.petric@gmail.com
m: 031 604 340

Spremljajte Aljo na facebooku tukaj

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up