18.09.2016

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je tehnika uporabe bioenergije. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Izvaja se brez dotika in ima blagodejne učinke na ljudi ne glede na njihovo starost ali stanje, ki se obravnava, pod pogojem, da se izvaja na pravilen način. Metoda je naravna, terapevt pa jemlje bioenergijo iz narave, ki je del nas. Sama terapija je neboleča in ne zahteva nikakršne posebne opreme, olj ali telesnega ravnanja obravnavane osebe. V času obravnave so osebe lahko popolnoma oblečene. Večina obravnavanih oseb navaja, da so v času terapije občutile globoko umirjenost. Nekatere osebe, ki so občutljive na lastno bioenergetsko polje in delo na njem, lahko zaznajo občutke, kot so toplota, hlad, mravljinčenje in kroženje. Druge osebe, torej tiste, ki takih občutkov ne zaznajo, pa enostavno uživajo pri sproščanju, prejemanju energije in času, posvečenem izključno sebi.

Metodo je zelo nazorno in predvsem praktično predstavila Nataša Strašek, certificirana izvajalka. Vsi sodelujoči smo lahko občutili in zaznali bioenergijo, ki je tekla skozi nas.

Nataša je obljubila, da v Beltince zagotovo še pride.

V kolikor se želite počutiti boljše, se uspešneje soočati s vsakdanjimi izzivi, tudi s stresom, imeti več energije… vabljeni na bioterapijo po metodi Zdenka Domančića. Več o metodi tukaj!

Evidenčno se prijavite tukaj! (v “zadevo” oz. “sporočilo” napišite za kateri dogodek se prijavljate). Z veseljem vam odgovorimo tudi na vaša morebitna vprašanja!

Ko bo prijavljeno zadostno število interesentov vas bomo obvestili o terminu dogodka.

no images were found

Kategorije: Galerija

Scroll Up