Sreda, 1. marec 2017, ob 19:00

Vabljeni v CENTER ANIMA na zelo poseben dogodek s unikatnimi kristalnimi instrumenti in GAJO KLAS, kjer bomo z visoko kristalnom vibracijo uglaševali telo, um in duha. Vabljeni prinesti tudi svoje kristale in vodo v uglaševanje.

Pridite tudi z vašo osebno namero, na kateri želite delati!

Kaj pridobite s kristalno meditacijo:

– Globoko sprostitev
– Aktivacija samozdravljenja telesa
– Boljša povezava s svoji resnični jazom
– Odpravite psihofizične blokade
– Aktivacija posameznih možnosti za življenje izvirno različico sebe
– Zvišate osebno vibracijo
– Sporočilo dneva in angelski blagoslov

Že stare civilizacije so poznale zdravilno moč kristalov, mineralov in poldragih kamnov. Danes se minerali in kristali spet vse bolj vračajo v naša življenja.

Človeško telo je zelo dovzetno za sozvočje nihajev kristalnih posod, saj je samo grajeno iz mnogih kristalnih snovi.

Čisti kvarc vsebuje cel svetlobni spekter. Glasba kvarc kristala prevaja vibracijo bele svetlobe, ki se končno razprši v mavrico in deluje direktno na naše čakre.

Kdo je GAJA KLAS – kristalne posode in ostali kristalni instrumenti

Prevaja sporočila narave skozi zvoke planetarnih gongov, školjk in drugih prvinskih glasbil. Gajina mavrična paleta referenc vključuje že več tisoč zvočnih kopeli, koncertov, dogodkov in delavnic za različne odrasle in otroške publike, ob čemer je večkrat uspešno sodelovala s tibetanskimi menihi ter raznimi mojstri in šamani. Skozi leta raziskovanja holističnega zvoka v Sloveniji in tujini je odkrila popolnoma nove in čiste dimenzije zvoka z visokimi vibracijami kristalnih pojočih posod SoundGalaxies. Zaključila je šolanje v tujini kot prvi slovenski AURASOUND zvočni terapevt in večji del časa namenja individualnim obravnavam, kjer zvok prevaja po principu štirih elementov ob uporabi prvinskih inštrumentov in glasu. Gaja zase pravi: »Holistični zdravilni zvok je moja strast, ljubezen, delo in prostor, kjer je vse mogoče, kjer poznam vse odgovore in lahko izrazim svoj resnični jaz, s čimer služim človeštvu. Zvok je zdravilo prihodnosti« .

S sabo prinesite:
-podložko, odejo, morda vzglavnik, steklenico vode in udobna oblačila

Meditacija traja 1,5 ure.

Cena: 33 EUR
Prijave: info@center-anima.si, +386 30 255 663 (Stanko) ali

+386 31 333 738, gaja.klas@gmail.com (Gaja)

Srčno vabljeni

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up