BELTINCI, 19. junij 2017. ob 19. uri, Center ANIMA, Panonska ul. 17

 

Tokratna skupinska hipnoza je namenjena ZAVEDANJU. Zavedanju duše, uma in telesa. V kratkem uvodu boste izvedeli zakaj je ravno zavedanje tako pomembno za srečno in zadovoljno življenje. Kako se zavedati sebe, svojih misli, svojega telesa in svoje duše oz. tistega višjega kar je v nas.

Brez tega, da veste kdo ste in kam greste in tega, da občutite in “obvladate” svoje telo ter kontrolirate svoje misli, je težko doseči želeno. Ravno ravnovesje med telesom, umom in dušo in to, da imamo zdravo telo in zdrav um, da se zavedamo svojega poslanstva, tistega ZAKAJ SMO TUKAJ, nam da potrebno količino energije, motivacije, voljo in pozitivne misli, ki nas popeljejo do uspeha.

Ali veste, da ne gledate z očmi, da ne slišite z ušesi, ne okušate z usti, ne vonjate z nosom in ne čutite s kožo oz. dotikom. To kar se je še generacijo nazaj zdelo kot znanstvena fantastika in pogosto celo bogokletno, je danes že dobro znano. Naše oči, ušesa, nos, jezik in koža so zgolj “prenašalci” informacij oz. dražljajev. Naši možgani in tisto kaj je shranjenega v njih, ustvarja in nam kaže realnost, ki jo doživljamo.

Torej svet okoli nas ni tisto kaj vidimo z očmi, ampak projekcija tega kakšne programe imamo v svojih glavah. Čudno? Morda. Je pa to priložnost, da pričnete spreminjati vse tisto, kar vam v življenju ni všeč. Da pričnete ustvarjati življenje po svojih željah. Ljudje delujemo, smo aktivni, neaktivni, motivirani, nemotivirani, zadovoljni, nezadovoljni, uspešni, neuspešni, v skladu s tem, kaj imamo shranjenega na našem disku, ki mu pravimo možgani.

Če torej želimo kaj spremeniti, moramo spremeniti pri viru. Odstraniti viruse in instalirati pozitivne vsebine.

In ravno za to je hipnoza najboljša. In to hipnoza, ki pomaga spreminjati notranji svet posameznika in ne tista, ki je namenjena zabavi. Posebnost naše skupinske hipnoze je v uporabi tehnik NLP-ja, ki so že same po sebi zelo učinkovite.

V zelo prijetnem sproščenem stanju (pravimo mu alfa oz. theta stanje – gre za vrsto možganskega valovanja) lahko pobrišete vse tisto kaj vas ovira in moti na vaši poti napredka in skozi sugestije, ki jih boste deležni ob vodenju skozi hipnozo, naredite trajne pozitivne spremembe v vašem notranjem svetu.

 

Z vami bo Stanko Lipič, NLP Praktik, NLP Coach in asistent dr. Aleksandra Šinigoja. Pred kratkim se je vrnil z 3-dnevnega intenzivnega izobraževanja na Mastermind akademiji, zato lahko pričakujete, da z vami podeli kako novost s področja nevroznanosti. Več o vašem hipnotizerju tukaj!

Na dogodek se lahko prijavite tukaj! (napišite na kateri dogodek se prijavljate!). S prijavo si zagotovite svoj prostor v dvorani.

Cena skupinske hipnoze je 12 eur.

V kolikor pridete na dogodek v paru je cena za obe osebi skupaj 20 eur.

Pridite dobre volje in pripravljeni na pozitivne spremembe. S sabo imejte podložko in vse ostalo za udobno namestitev (flaška vode, vzglavnik…). Po želji lahko sedite tudi na stolu.

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up