4. december 2017, 19h, Center ANIMA, Panonska ul. 17, Beltinci, vodi Stanko LIPIČ

4. delavnica: Novoletni cilji in zaobljube

 

 

 

Ali veste, da le 5 – 10% ljudi uspe vztrajati pri svojih ciljih in zaobljubah ter vsaj leto dni sledi svojim ciljem? Veste kaj je vaš namen bivanja in kaj je vaše poslanstvo? Ga živite? Ga želite živeti? Povečajte si možnosti uresničitve želja, stopite na pot poslanstva in se naučite tisto, kar vedo uspešni: kako kreirati svoje življenje in živeti lastne sanje.  


 

Mala šola Odličnosti je osnovni program Akademije Odličnosti, ki je nastal iz Male šole osebne rasti za velike kreatorje in ponuja temelje za nadaljevalna programa: Praktik Odličnosti in Mojster Odličnosti. Združuje 4 individualne seminarje, ki si praviloma sledijo tedensko. V tem programu se boste naučili:

1. seminar: Kdo sem in kam grem? / 13.11.2017 ob 19h
2. seminar: Kako s pomočjo meditacije in samo/hipnoze do rezultatov? / 20.11.2017 ob 19h
3. seminar: Kako se spopasti s strahovi, omejujočimi prepričanji in blokadami? / 27.11.2017 ob 19h
4. seminar: Kako postaviti in manifestirati cilje? / 4.12.2017 ob 19h

Vsak seminar, ki traja 2 uri, se zaključi s skupinsko meditacijo in hipnozo oz. Trans-meditacijo©, kot smo združen proces obeh praks poimenovali v Akademiji Odličnosti.

 

Meditacija  +  Hipnoza  =  Transmeditacija©


 

🎯 Si želite trdnih temeljev na katerih boste gradili uspeh?
🎯 Bi radi v življenje vnesli pozitivne spremembe?
🎯 Želite ugotovite svoje edinstvene sposobnosti in talente?
🎯 Bi radi odkrili svoje poslanstvo oz. ga živeli še bolj polno?
🎯 Želite več zdravja, boljše odnose, urejene finance?
🎯 Bi radi osebnostno rastli in bili vsak dan boljši?
🎯 Želite izvedeti kaj imajo skupnega meditacija, samo/hipnoza in rezultati?
🎯 Bi radi vstopali v sproščeno stanje v zgolj nekaj minutah?
🎯 Si želite obvladovati stres?
🎯 Imate kak strah, omejujoče prepričanje, blokado in se tega želite znebiti?
🎯 Se želite naučiti kako se pravilno načrtujejo cilji in kako se uspešno lotiti akcije?
🎯 Vas zanimajo nova znanja s področja programiranja uma?

 

Ali veste katera je #1 ovira na poti osebne rasti in samorazvoja? Kaj osebo ustavi, da ne naredi potrebnih korakov, da ne stopi na pot sprememb, na pot kreiranja življenja svojih sanj in ne prične kreirati lastno usodo ter živeti svoje poslanstvo?

Strah

Ljudje se bojijo sprememb, zato niti ne poskušajo nekaj spremeniti. Čeprav z trenutnim stanjem niso zadovoljni in v sebi trpijo, ne naredijo koraka ven iz tega stanja.

Strah jih je tega, da niso dovolj dobri. Da nimajo dovolj znanja. Da niso dovolj izobraženi. Da se ne znajo pravilno izražati. Mislijo, da morajo nekaj narediti perfektno, da bodo potem sami zadovoljni in da bodo zadovoljni ljudje okoli njih.

Bojijo se, kaj si bodo drugi mislili o njih. Strah jih je, da jih bodo drugi osojali, če naredijo nekaj neuspešno.

Ljudje se bojijo uspeha, ravno tako kot neuspeha. Pogosto nečesa ne pričnejo, saj jih je strah, da bo to prineslo nepredvidljive, strašanske posledice. Če jim spodleti enkrat, pogosto niti več ne poskušajo.

Potem so še tu različni strahovi kot so: strah pred višino, strah pred zaprtimi prostori, strah pred plazilci, pajki, mišmi, pticami…, strah pred vožnjo skozi tunel, strah pred nasprotnim spolom, strah pred zobozdravnikom, strah pred javnim nastopanjem…

Če imate enega ali več teh strahov, če vas je strah še česa drugega, vedite, da niste sami.

Vsak posameznik v sebi nosi vrsto strahov, ki jih je ustvaril skozi različne situacije in izkušnje. Pogosto so se strahovi oblikovali že v otroštvu in vas bodo spremljali tako dolgo, dokler se jih ne boste odločili odpraviti. Seveda je to premalo.

Ko se odločite stopiti po poti osebnega tudi poslovnega razvoja so odločitve premalo.

Potrebna je AKCIJA! In ravno akcija je tista, ki vam zagotovi, da enkrat za vselej opravite z vsem tistim, kar vas drži nazaj ali upočasnjuje na vaši poti k odličnosti. Temu se bomo še posebej posvetili na III. seminarju z naslovom Odpravljanje omejujočih prepričanj, strahov in blokad.

 

Prevzemite odgovornost za svoje življenje in pričnite sami usmerjati svoje življenje.

Prijavite se tukaj!


 

 

V Mali šoli Odličnosti bo z vami

STANKO LIPIČ

soustanovitelj in vodja Centra Anima ter ustanovitelj in vodja Akademije Odličnosti. Je licencirani NLP Coach, NLP Practitioner, Hyptotic Practitioner ter avtor programov za osebno in poslovno rast: Mala šola Odličnosti, Praktik Odličnosti, Mojster Odličnosti. Razvil je Celostno vadbo, ki jo tudi sam vodi, katera združuje/balansira vse nivoje človekove biti.

Svoje poslanstvo je našel v pomoči ljudem, da odkrivajo in razvijajo svoje talente ter edinstvene sposobnosti. Živijo svoje poslanstvo. Spreminjajo svoj notranji in mentalni svet. Vse z namenom, da odkrijejo in živijo lastno odličnost ter lažje dosegajo zastavljene cilje. 


 

Udeleženci o Mali šoli

Mala šola mi je dala potrebno motivacijo.
Pridobila sem veliko znanja in pozitivne energije. Posebej bi pohvalila skupinske hipnoze, ki so res nekaj posebnega in se jih z besedami ne da opisati. Hvaležna sem, da sem lahko bila tečajnica Akademije Odličnosti. Želim si še več takšnih in podobnih izobraževanj in delavnic. Suzana V. F.

Mala šola osebne rasti mi je dala potrditev, da sem na pravi poti.
Voditelj nas je opremil z ogromno znanja in orodji, tako, da smo sedaj opremljeni za uresničevanje svojih ciljev. Vsako srečanje je bilo nekaj posebnega, nabito s polno energije. Sklenila sem veliko novih poznanstev. Hvala Stanku in skupini. Lidija K.

Moja pričakovanja so izpolnjena.
Hvaležna sem voditelju in skupini. Na svoja vprašanja sem dobila odgovore in predvsem znanje, informacije in napotke kako naprej in katere bom uporabljala za doseganje svojih ciljev. Zdaj pa akcija in novim izzivom naproti. HVALA. Cvetka L.

Najlepša hvala za vso pozitivno energijo, ki sem jo prejela.
Mala šola mi je doprinesla dodatno motivacijo za spremembe na sebi, za še boljši jutri. Da se bom vsak dan še bolj približala svojim ciljem. Tu smo za to, da se učimo in da delamo na sebi, da smo prisotni tukaj in zdaj in da smo vsak dan še boljša verzija sebe. Hvaležna sem za poučna predavanja. Monika T.

Hvaležna sem g. Stankotu za izčrpne informacije s katerimi sem prišla do nekih spoznanj. 
Hvaležna sem za motivacijo in za reprogramirane miselne vzorce in prepričanja. Želim, da svoje poslanstvo nadaljujeje, ker dajete navdih, smernice itd., kar ljudem omogoča duhovni razvoj. Hvala iz srca. Majda K.

Mala (velika) šola mi je prinesla upanje, voljo, trdoživost, pozitivnost, ciljno naravnanost, akcijo, samozavest, novo znanje, srčnost, nova poznanstva – nove stike, odgovore na vprašanja, veselje, toplino in še in še lepega…. Tako naprej. Hvala! Reja B.

 

 

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up