I. seminar: KDO SEM IN KAM GREM?

Center ANIMA, Panonska ul. 17, Beltinci, gostitelj Stanko Lipič

 

Na uvodnem seminarju bomo postavili temelje za manifestiranje želenega, za uspešne pozitivne spremembe, ki jih hočete vpeljati v svoje življenje. Skozi posebno vajo boste določili kje trenutno se v življenju nahajate (na različnih področjih) in definirali smer kam želite.

Posvetili se bomo tudi talentom, tistim edinstvenim sposobnostim, ki nam omogočajo, da živimo to, za kar smo prišli na ta svet. Da imamo urejene odnose, da se počutimo zdravi, samozavestni, imamo odlično samopodobo, urejene finance in delamo tisto kar nas veseli.

Pričnite kreirati svoje življenje!

Izvedeli boste tudi kaj je potrebno narediti najprej oz. kaj morate nehati početi, da pričnete kreirati in manifestirati življenje kot ga želite živeti. Določili boste tudi svoje cilje na katerih bomo delali skupaj naslednje 4 tedne, kolikor program traja.

Mala šola Odličnosti je osnovni program Akademije Odličnosti, ki je nastal iz Male šole osebne rasti za velike kreatorje in ponuja temelje za nadaljevalna programa: Praktik Odličnosti in Mojster Odličnosti. Združuje 4 individualne seminarje, ki si praviloma sledijo tedensko. V tem programu se boste naučili:

 

1. seminar: Kdo sem in kam grem?
2. seminar: Kako s pomočjo meditacije in samo/hipnoze do rezultatov?
3. seminar: Kako se spopasti s strahovi, omejujočimi prepričanji in blokadami?
4. seminar: Kako postaviti in manifestirati cilje?

Vsak seminar, ki traja 2 uri, se zaključi s skupinsko meditacijo in hipnozo oz. Trans-meditacijo©, kot smo združen proces obeh praks poimenovali v Akademiji Odličnosti.

 

Termini Male šole Odličnosti

28.08.2017 (19.00 – 21.00) Kdo sem in kam grem?
04.09.2017 (19.00 – 21.00) Posvetimo se sebi  
11.09.2017 (19.00 – 21.00) Odpravljanje omejujočih prepričanj, strahov in blokad
18.09.2017 (19.00 – 21.00) Postavljanje ciljev

 

V Šolo odličnosti se prijavite tukaj!

Za več informacij pokličite na 030 255 663. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

 

Udeleženci Mali šoli pravijo:

Mala šola mi je dala potrebno motivacijo.
Pridobila sem veliko znanja in pozitivne energije. Posebej bi pohvalila skupinske hipnoze, ki so res nekaj posebnega in se jih z besedami ne da opisati. Hvaležna sem, da sem lahko bila tečajnica Akademije Odličnosti. Želim si še več takšnih in podobnih izobraževanj in delavnic. Suzana V. F.

Mala šola osebne rasti mi je dala potrditev, da sem na pravi poti.
Voditelj nas je opremil z ogromno znanja in orodji, tako, da smo sedaj opremljeni za uresničevanje svojih ciljev. Vsako srečanje je bilo nekaj posebnega, nabito s polno energije. Sklenila sem veliko novih poznanstev. Hvala Stanku in skupini. Lidija K.

Moja pričakovanja so izpolnjena.
Hvaležna sem voditelju in skupini. Na svoja vprašanja sem dobila odgovore in predvsem znanje, informacije in napotke kako naprej in katere bom uporabljala za doseganje svojih ciljev. Zdaj pa akcija in novim izzivom naproti. HVALA. Cvetka L.

Najlepša hvala za vso pozitivno energijo, ki sem jo prejela.
Mala šola mi je doprinesla dodatno motivacijo za spremembe na sebi, za še boljši jutri. Da se bom vsak dan še bolj približala svojim ciljem. Tu smo za to, da se učimo in da delamo na sebi, da smo prisotni tukaj in zdaj in da smo vsak dan še boljša verzija sebe. Hvaležna sem za poučna predavanja. Monika T.

Hvaležna sem g. Stankotu za izčrpne informacije s katerimi sem prišla do nekih spoznanj. 
Hvaležna sem za motivacijo in za reprogramirane miselne vzorce in prepričanja. Želim, da svoje poslanstvo nadaljujeje, ker dajete navdih, smernice itd., kar ljudem omogoča duhovni razvoj. Hvala iz srca. Majda K.

Mala (velika) šola mi je prinesla upanje, voljo, trdoživost, pozitivnost, ciljno naravnanost, akcijo, samozavest, novo znanje, srčnost, nova poznanstva – nove stike, odgovore na vprašanja, veselje, toplino in še in še lepega…. Tako naprej. Hvala! Reja B.

 

OSTALE NAŠE DOGODKE NAJDETE TUKAJ!

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up