27. oktober 2017, ob 19.30

Center ANIMA, Panonska ulica 17, Beltinci

 

 

Prijave so obvezne!

 

V Prekmurje se po dolgem času vračajo fantje iz glasbene zasedbe Shamballa. Prepričani smo, da se nam obeta resnično poseben dogodek, saj bomo skupaj peli in se sproščali ob harmonijah ter zvokih manter, Shamballovci pa bodo predstavili tudi nekaj novih (še neizdanih) skladb.

Glasbeni večer se bo odvijal v petek, 27. oktobra od 19:30 dalje v Centru Anima. Shamballa so navdušeni nad prekmursko publiko, zato verjamemo, da bo ta večer še posebej čaroben.

Shamballa je skupina, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami…vse z namenom ponovne povezave s samim seboj.

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram. Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=0M00_h-Kpx0

Spletna stran: https://www.shamballa.si/

 

Če imate kako vprašanje smo vam z veseljem pripravljeni odgovoriti. Pišite na info@center-anima.si ali pokličite na številko: 030 255 663

 

Če želite preživeti prijeten večer ob odlični glasbi in v družbi pozitivnih ljudi, se OBVEZNO prijavite TUKAJ.

 

V primeru premajhnega števila prijav, si pridružujemo pravico odpovedati dogodek. O tem vas bomo obvestili po elektronski pošti.

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up