Nedelja, 4. marec 2018, 10:00-18:00. Vodi Nadja Ogrinc

Prijavite se TUKAJ!

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa. Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.

 

Oglejte si kako delujejo Barsi (možnost SLO podnapisov).

 

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.

Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Dobrodošli na delavnici!

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel. Možnosti je neskončno.

Je zdaj čas, da to za vselej stopimo in vstopimo v življenje možnosti in čarobnosti?

Več o voditeljici delavnice in Access Consciousnessu tukaj!

 

Cena 240 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

 

Na celodnevno delavnico se prijavite TUKAJ!

Ostale dogodke, ki jih za vas pripravljamo v Centru ANIMA najdete tukaj!

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up