Vsak torek ob 19. uri. Vodi Janja Tratnjek

Vabljeni  na izrazno potovanje Shakti dancea® – Joge plesa, kjer bomo skozi različne gibalne dinamike prepletene z glasbo spoznavali svoj lastni kreativni izraz.

Shakti dance® je joga plesa – disciplina, ki združuje jogo in ples. Izhaja iz Kundalini Yoge kot jo je učil Yogi Bhajan in temelji na izkušnjah Sare Avtar Olivier iz Velike Britanije, ki je skozi večletno plesno in jogijsko poučevanje in raziskovanje združila ti dve veščini.

Ko izvajamo jogo, vnašamo pozornost v jogijske asane,  pri jogi plesa pa zavest vnašamo v ples. Vadba je sestavljena iz osmih faz. Plešemo s pozornostjo na dihu , ki nas vodi v nežno prebujanje harmoničnega gibanja.  Izražanje iz globine notranjosti, sprošča in pomirja telo in duha, sproža pretok energije, ter nas vrača nazaj v Prisotnost.

 

Janja Tratnjek

Odkar pomni je čutila tesno povezavo z gibalnimi veščinami. V rani mladosti je začela z ritmično gimnastiko, jazz baletom in jogo. V času študija je hodila na ure sodobnega plesa v Plesni studio Intakt v Ljubljani. Plesno raziskovanje je nadaljevala z udeležbami na seminarjih pri različnih slovenskih in tujih pedagogih v stilih modernega plesa, kontaktne improvizacije, butoh-a, improvizacije, izraznega plesa, afriških plesov, ustvarjalnih plesnih ur za otroke.

Leta 2010 ji prideta na pot Kundalini Yoga in Shakti dance. Veščini postanega del vsakdana, leta 2014 še konča Reiki zdravljenje II. Stopnje in vežba naprej. Odloči se za poglobitev znanja in l. 2016 pridobi naziv certificirane učiteljice Shakti Dancea®-joge plesa.

📍 S seboj vzamite udobna oblačila, podlogo, odejo in vodo.
📍 Prijavite se na dogodek TUKAJ  in si zagotovite mesto v dvorani. 

Cena:
posamezni obisk….10,00 eur
mesečna vadba……35,00 eur (4 obiski)

 

Imate vprašanje?
Pišite na: info@center-anima.si ali
pokličite: 030255663 Stanko
in z veseljem vam odgovorimo.

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up