[Sobota, 21. april, od 15.00 do 20.00] Delavnica z Nadjo Ogrinc

│MTVSS™  je eden najbolj univerzalnih in dinamičnih telesnih procesov Access Consciousnessa, ki se izvaja s polaganjem rok. Zažene se več kot 30 različnih energij, ki osvobajajo, zdravijo in obnavljajo celotno telo. 

Cena 120 eur

Prijavite se TUKAJ!

Uporabljamo ga za izničenje skoraj vsega, kjer telo ne deluje pravilno.

Uporablja se za:
– krepitev in poživitev imunskega sistema,
– kot proces za celotno telo, s katerim izničimo programe, ki so spremenili načrt naših teles in ga omejili;
– kot način, da bi naša telesa lažje delovala med vadbo ali pri naporih, kot je na primer hoja v hribe (Zelo se priporoča vsem športnikom, saj intenzivno deluje tudi na regeneracijo sklepov in mišic.);
– kot poseben način za omilitev težav v različnih deilh telesa,
za aktivacij organov (presnova in nivo celične presnove, dihalni sistem, živčni sistem, prebavni sistem, črevesje, dermalno-facialni sistem, okostje, limfni in hormonski sistem, reproduktivni sistem…) 

 

MTVSS je oblikovan tako, da izniči proces spreminjanja vezljivosti molekularne strukture telesa, ki povzroča razpadanje in degeneracijo.

Proces deluje energijsko, izvaja se z dotikom in skozi oblačila.

Po delavnici prejmete certifikat in lahko samostojno izvajate terapije ali pa MTVSS vključite v svojo dejavnost. Če ga zaženete med masažo, telesu s tem omogočite še več lahkotnosti, prejemanja in spremembe.

Z MTVSS lahko odpravite številne bolezni in disfunkcije ter obnovite organe.

Kaj če lahko izberete lahkotnost in mir s svojim telesom?

Dobrodošli na delavnici.

Termin: Sobota, 21. april 2018 od 15. do 20. ure
Lokacija: Center ANIMA, Panonska ulica 17, Beltinci
Cena:120 eur

Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki je certificirana voditeljica tematskih delavnic z accessovimi orodji, Access Bars delavnic ter delavnic vseh ostalih telesnih procesov Access Consciousnessa. Že več kot štiri leta uporablja orodja in procese Access Consciousnessa za kreiranje in raziskovanje življenja. Opravljenih ima več različnih delavnic Access Consciousness, med njimi tudi Temeljni tečaj, Choice of Possibilities, Energetic synthesis of being, Body class, SOP in več. 

Ostale dogodke, ki jih za vas pripravljamo v Centru ANIMA najdete TUKAJ!

 

Kategorije: Minuli dogodki

Scroll Up