Tokrat izjemoma v soboto, 28. april 2018,  od 18.00 do 19.30:

MISLIM POZITIVNO, MANIFESTIRAM ŽELENO

Skupinska hipnoza in samohipnoza z elementi Nevrolingvističnega programiranja.

 

Koliko denarja imate v denarnici, na računu ali na sploh v življenju ter koliko obilja dopuščate ali ne dopuščate v svoje življenje, je odvisno od kar nekaj dejavnikov. Odvisno je od vaših prepričanj o denarju, od tega kaj vam je v življenju pomembno in vaše pripravljenosti, da naredite spremembo oziroma korak naprej, kar preprosto pomeni, da greste v akcijo. Na dogodku POSTANI OBILJE, KREIRAJ DENAR ravno temu namenjamo še posebno pozornost.

 

OSTALI TERMINI
👉 28.4. od 18.00 do 19.30: MISLIM POZITIVNO, MANIFESTIRAM ŽELENO (dogodek v soboto) – Zakon Privlačnosti v praksi!
👉 3.5. od 18.00 do 19.30: ZA 100% VEČ SAMOZAVESTI 
👉 10.5. od 18.00 do 19.30: ODPRAVI STRAHOVE IN OMEJITVE
👉 17.5. od 18.00 do 19.30: PRITEGNI OBILJE, KREIRAJ DENAR

Cena posamezne meditacije 15€

Cena vseh 4 meditacij 45€ (plačaš 3, dobiš 4)

 

Vsak posameznik v sebi nosi vrsto strahov, ki jih je ustvaril skozi različne situacije in izkušnje. Pogosto so se strahovi oblikovali že v otroštvu in vas bodo spremljali tako dolgo, dokler se jih ne boste odločili odpraviti. Seveda je odločitev premalo, zato smo pripravili za vas dogodek ODPRAVI SVOJE STRAHOVE IN OMEJITVE na katerem bo tudi veliko AKCIJE!
Naredili bomo tehniko “vrtenja” strahov, ki že v nekaj minutah prinese občutno olajšanje in spremembo in vse skupaj “zapekli” še med skupinsko meditacijo (samohipnozo).

 

Da boste dvignili samozavest za 100% se vprašajte: “Kako se počutim, ko sem 100% bolj samozavesten?” “Kako delujem?” “Kako razmišljam?” 
Spomnite se, kdaj ste bili res samozavestni. Tudi, če se morate vrniti v zgodnje otroštvo. Vživite se v tisto dogajanje in občutite samozavest.
Ustvarite idealno situacijo, v kateri ste popolnoma samozavestni, najprej v svojem umu in se programirajte na SAMOZAVEST.

 

Četrtkove hipnoze (meditacija, samohipnoza, nevrolingvistično programiranje) so namenjene vsem, ki želite hitreje osebnostno rasti, sami programirati svoj um, odpraviti strahove, dvigniti samozavest, prebuditi lastno odličnost in živeti lahkotneje, živeti več sebe, več obilja, zavedanja in ljubezni, skratka več vsega tistega, kar ste izbrali in za kar ste se rodili v to realnost.
Poseben način vodenja vas bo hitro popeljal v alfa oz. theta stanje, v katerem boste s pomočjo posebej izbranih orodij delali želene spremembe na lastnem nezavednem in programirali svoj notranji svet, da vas bo podpiral pri vsakdanjih izzivih in aktivnostih.
Na vsaki meditaciji se boste opremili z viri (samozavest, pogum, vztrajnost, motivacija, moč, energija, ljubezen…), ki so vam v danem trenutku najbolj potrebni, da naredite želeno spremembo.
Naučili se boste kako programirati svoj um in se sprostiti v nekaj minutah. Vizualizirali boste svoje cilje, kar bo naravnalo vaš nezavedni del tako, da vas bo podpiral na poti do uresničitve želenega.

 

Si želite živeti več sebe?
Želite odpraviti blokade, ovire in omejujoča prepričanja, ki vam onemogočajo dosegati vse tisto kar si želite?
Bi radi bili samozavestnejši? Želite izboljšati samopodobo?
Želite narediti korak naprej in priklicati v svoje življenje obilje na področju zdravja, odnosov, financ, osebne rasti in kariere?
Se želite dobro sprostiti?
Želite preizkusiti učinkovita orodja s področja Nevrolingvističnega programiranja (NLP) in nastaviti svoje notranje programe (vzorce) tako, da boste v življenje privlačili želeno?
Zakaj je naša meditacija več kot le sproščanje in meditacija?
 Rezultate boste občutili že naslednje jutro, ko se zbudite. Na hipnozi boste prejeli pozitivne sugestije, ki jih boste sprožili vedno znova vsako jutro, ko se pogledate v ogledalo.
 Nastavili boste svoj “mindset” in se tako naravnali na obilje in odličnost. Pričeli boste še bolj verjeti vase in se zavedati lastne vrednosti.
 Soočili se boste s svojo najboljšo verzijo in prenesli nase vse vire, ki jih uporablja vaša najboljša verzija. Prejeli in obudili boste vire, ki jih potrebujete za pozitivno spremembo.
 Povezali se boste z vseprisotno energijo in se z njo napolnili. Občutili boste povezanost z vsem in se zavedali lastne neskončnosti.
 Popolnoma boste sprostili svoje telo in um, ter se povezali s svojim bistvom. Skozi vodenje se boste naučili sami uporabljati tehniko fraktalnega sproščanja telesa.
⇨ Sprožili boste popolno transformacijo svojega življenja.  

 

 

Prijavljam se na meditacijo

(V sporočilu napišite ali se prijavljate na posamezni dogodek ali paket 4 meditacij – popust: “plačam 3 dobim 4”

 

 

Kategorije: Dogodki

Scroll Up