Kaj so Barsi?

Access Bars so 32 točk na vaši glavi, ki nimajo povezave z nobeno drugo tehniko ali orodjem. V njih so shranjeni vsi podatki, ki jih imate: vse vaše misli, prepričanja, omejitve, vzorci, strahovi, čustva…, karkoli kar ste v svojem življenju shranili v svoji glavi.

 

Na primer, energetska in električna komponenta vsake pomembne misli, ki smo jo imeli v zvezi z denarjem je shranjena v točki, ki se imenuje “denar”. Obstajajo pa še točke za ostala področja življenja.


Zakaj Barsi?

Ko se izvajalec Barsov točk na vaši glavi dotakne, jih aktivira in sproži čiščenje, prepričanj, omejitev, vzorcev, ali kot bi lahko rekli, resetira vse programe, ki vam ne služijo in vas ne podpirajo pri vašem najvišjem dobrem.

Če bi naše možgane primerjali z diskom na računalniku bi to bilo kot, da pobrišemo vse datoteke, vse viruse, vse nepotrebne aplikacije in podatke, ki onemogočajo, da bi deloval optimalno in nudil najboljše možne rezultate.

Lahko bi rekli, da so Barsi za vaše možgane kot trdi disk za računalnik. Z izvajanjem Barsov pobrišete podatke (misli, prepričanja, omejitve, vzorce, strahove, čustva…), ki vam onemogočajo, da bi bili in živeli tisto, kar v bistvu ste: čista zavest in neomejen potencial ustvarjalne energije in obilja.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo.


Kako z Barsi odpravite omejitve? 

Ko se izvajalec Barsov točk na vaši glavi dotakne, jih aktivira in sproži čiščenje, prepričanj, omejitev, vzorcev, ali kot bi lahko rekli, resetira vse programe, ki vam ne služijo in vas ne podpirajo pri vašem najvišjem dobrem.

Če bi naše možgane primerjali z diskom na računalniku bi to bilo kot, da pobrišemo vse datoteke, vse viruse, vse nepotrebne aplikacije in podatke, ki mašini ne omogočajo, da bi delovala optimalno in zagotovila najboljše možne rezultate.


Kaj lahko pričakujete?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, telesno težo, zdravjem, denarjem, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi, spolnostjo, odnosi  in veliko več.

V najboljšem primeru boste na enem tretmaju odpravili več tisoč omejitev, v najslabšem pa boste Bars terapijo doživeli kot dobro masažo. Seveda je vse [tako kot vse ostalo v življenju] največ odvisno od vas.


Ste pripravljeni na novo življenje?

 

Trajanje tretmaja: 60 min.

Cena: 50 eur.

 

Prijavite se na: info@center-anima.si ali
pokličite na: 030 255 663

 

 

Scroll Up