Če ne boste izbrali sami, bodo namesto vas izbrali drugi. Torej kaj so vaše srčne želje? Vas morda kaj omejuje, da bi živeli izpolnjeno in srečno življenje? Kaj je tisto kar si želite?

Se želite znebiti škodljivih navad pa vam ne uspeva?

• Želite izboljšati svoje sposobnosti?

Bi se radi motivirali, a ne najdete načina?

• Je vaš cilj idealna telesna teža?

• Hrepenite po boljših medsebojnih odnosih?

• Razmišljate o svojem poslanstvu, o novi karieri?

Želite izgubiti tremo ali le boljše komunicirati?

• Se zavedate svojih omejujočih prepričanj in kljub temu stojite na mestu?

• Želite spremeniti svoj odnos do denarja? Želite več zaslužiti?

 

successPri Coachingu Odličnosti izhajamo iz tega, da vsak nosi v sebi enkratnost, unikatnost in neponovljivost ter, da je prav vsak lahko uspešen. To je naša osnovna življenjska pravica in tudi dolžnost. Osebnostno rasti, se razvijati in napredovati na slehernem področju življenja.
Vsi smo prišli na ta svet z določenim namenom in svojim poslanstvom. Vsi nosimo v sebi tisto iskro, ki nam omogoča, da razplamtimo notranji ogenj, skurimo vsa omejujoča prepričanja, vse vzorce, vse tisto, kar smo skozi življenje tlačili v  torbo, ki jo sedaj težje in težje prenašamo skozi vsakdan. 

Naša pravica in namen ter smisel našega bivanja je, da rastemo, odkrivamo svoje talente, preko njih živimo svoje poslanstvo in s tem prispevamo k zdravi evoluciji človeštva in vsega stvarstva.

Coaching odličnosti kot način, metoda, nam omogoča prav to: najti tisto nekaj v sebi, kar nas dvigne nad povprečje, kar nas naredi odlične.

 

Preglejmo svoje sezname in se odločimo kaj želimo doseči v življenju. Kakšni so naši cilji, kaj so naše želje in katera so naša hotenja? 

vision board

 

 

13512055_1745379359063224_1773902573302397940_nV kolikor ste se našli v vsaj enem vprašanju, je coaching za vas pravi način in odlično orodje, da vzamete življenje v svoje roke in začnete uporabljati vse svoje pozitivne lastnosti, s ciljem doseganja boljših rezultatov na vseh področjih vašega življenja.

Odločite se za spremembe na bolje, mi pa vam bomo pomagali, da bodo vaše odločitve vzdržale.

TUKAJ se prijavite na neobvezujoč in brezplačen uvodni coaching razgovor ter pričnite živeti lastno življenje. Ali pa preprosto pokličite ☎ 030255663.

Naj vaše sanje postanejo resničnost.

 

Pri Coachingu Odličnosti dajemo poseben poudarek zavedanju, spo/znanju in vztrajnosti.  Skozi individualna srečanja, predavanja in delavnice, motiviramo ter vodimo ljudi po poti njihovega samorazvoja, osebne rasti. Naše delo in poslanstvo je, da odkrijete, razvijate in živite svoje talente in svoje poslanstvo. 

Na ta način skupaj prispevamo k “zdravi” evoluciji človeštva in vsega stvarstva.

 

Si želite izboljšati svoje zdravje, se počutiti bolje, biti bolj srečni, zadovoljni? Je vaš izziv kariera in početi res tisto v čemer uživate in zraven služiti denar? Imate želje na področju partnerstva, odnosov, ljubezni? Se želite osebnostno razvijati in rasti? Imate občutek, da vam zmanjkuje časa in bi radi učinkoviteje razpolagali z njim? Želite ugotoviti kateri so vaši talenti, vaše edinstvene sposobnosti in jih razviti do odličnosti?

eJe vaša šibka točka denar in materialno področje? Pridite na coaching in uredite svoja področja življenja! Prijavite se sedaj, saj bo morda jutri že prepozno. Prav vi ste popolni kljub lastni nepopolnosti, zato si zaslužite popolno in izpolnjeno življenje. Bodite odlični in se prijavite zdaj!

 

Kaj sploh coaching je?

Lahko bi rekli, da gre za osebno trenerstvo, mentorstvo oz. vodenje.

Coaching  ni namenjen zdravljenju ali terapiji zahtevnih psihotičnih, depresivnih, nevrotičnih stanj,  je pa idealen za tiste stiske in izzive, pri katerih je moč graditi na klientovi zmožnosti za učenje, raziskovanje, prebujanje potencialov in za zavzemanje alternativnih pogledov na to, kar se mu dogaja ali kar bi še lahko storil. 

 

Prijavite  se na neobvezujoč in brezplačen uvodni coaching razgovor in bodite odlični!

Prijavite se tukaj!

COACHING JE UČINKOVIT NAČIN ZA DOSEGANJE LASTNE ODLIČNOSTI NA VSEH PODROČJIH ŽIVLJENJA

 

2148430094015995441_10210146797320811_3130050_n

 

Na coachingu bo z vami Stanko Lipič. Več o NLP Coachu in trenerju odličnosti izveste tukaj.

 

 

 

Udeleženci o Coachingu odličnosti

 

“S coachingom sem se prvič srečala pred dobrim letom dni, ko sem se odločila, da se želim soočiti s svojimi strahovi, ki so me ovirali na vseh področjih mojega življenja.
Slej ko prej, v življenju pridemo do razpotja in takrat se moramo odločiti, katero pot bomo izbrali. Ali se bomo prepustili običajnemu toku življenja in se zadovoljili s tem kar pač imamo, ali pa se bomo odločili za težjo pot, s katero bomo začeli uresničevati svoje sanje. Jaz sem izbrala slednjo. Ko se ozrem nazaj, na vse preizkušnje, spoznanja in doživetja, ki so me spremljala v tem letu, lahko le rečem: »Uau, kakšno leto!« Danes sem hvaležna za vse strahove, dvome in preizkušnje, ki sem jih imela, kajti zaradi vseh teh ovir, ki sem jih premagala, sem danes tu, kjer si želim biti. In ne morem mimo stavka, da se nam vse v življenju zgodi z določenim namenom. Ko to sprejmemo, spoznamo, da smo sami kreatorji svojega življenja.
In sedaj sem tu….na novem začetku…..v mestu mojih sanj. Z vero in z ljubeznijo do sebe sem pripravljena na nove izzive, padce in ovire, ki jih bom srečala na poti k uresničitvi svojih sanj. Prvič v življenju si lahko rečem: Ni me strah! Ker vem, da je za najboljše stvari vredno počakati in, da se vsi dogodki odvijajo tako kot se morajo. Težko bi drugače opisala svojo izkušnjo s coachingom. Dala mi je veliko. Spoznala sem sebe in si drznila začeti živeti svoje sanje.
To je moja zgodba. Vaša bo drugačna. Začnite jo pisati na svoj način. Stopite korak naprej, pa naj bo še tako težak. Ko se enkrat sprejmemo in verjamemo vase, takrat postane življenje razburljiva dogodivščina in mi postanemo krmar svoje usode.” K.B.

 

“Rad bi strnil nekaj misli ob tem, kako sva z coachem skupaj prejadrala nekaj ur na razburkanem morju mojega življenja, kjer so se jadra ob viharju trgala in jambor lomil ob spoznavanju, da sem ostal brez ljubezni, katere do takrat nevede nisem dovolj ljubil, spoštoval in cenil.
A takrat, za mene, v precej brezupnem položaju sem po naključju zasledil objavo na fb -ju. Zavedajoč se, da želim nekaj spremeniti na sebi, sem zbral pogum in poklical. Ob čaju sva določila prvo najino pot skozi Coaching Odličnosti v katerem sva skupaj krpala moja jadra in popravljala jambor.
S Stankovo pomočjo in pomočjo Centra Anima so se mi na široko odprla vrata k spoznavanju samega sebe in gradnji medosebnih odnosov na vseh področjih. Na podlagi Coachinga Odličnosti sem izboljšal odnose v svojem življenju. Danes gledam na stvari povsem drugače kot pred časom in še vedno sem to jaz.
Center Anima nam v našem okolju prinaša odlične vsebine za izboljšanje sebe na kateremkoli področju življenja.”  
T.F.

 

“Stanča poznam že nekaj let in lahko rečem, da smo prijatelji. Vedno, ko smo skupaj najde za mene prave besede. Besede, ki mi dajo zagon, besede, ki me usmerijo, besede, ki mi dajo upanje in nenazadnje tudi izvabijo nasmeh. Tokrat je najino srečanje bilo drugačno. Znašla sem se »uradno« v vlogi klientke in on v vlogi, ki mu tako dobro sede, vlogi coacha. Pričakovanja, ki sem jih imela na začetku seanse so se čez celotno srečanje izpolnila in še nadgradila. Ustvaril je varen prostor v katerem je razkril toliko enega znanja, katerega je radodarno delil. Hvaležna sem ti za soustvarjeno, saj si me povedel do spoznanj, ki jih komaj uspevam dohitevati. Spomnil si me z majhnimi besedami na velike stvari, ki sem jih pozabila. Pohvalila bi tvoj način dela, saj si skrben tako pri izbiri besed kot pri občutkih sogovornika in več čas soprisoten, tako sem doživela čudovito izkušnjo spoštovanja, poslušnosti, vrednosti, novega znanja, nenazadnje pomoč. Hvala ti za to čudovito darilo, tvoje znanje in čas. In, ker enostavno si to kar si. Čudovita oseba, katero lahko poleg coacha kličem prijatelj.” S.P.

 

Prebudite zmagovalca v sebi. Ne ozirajte se nazaj. Ne pričnite jutri ali pojutrišnjem. Ta trenutek je pravi. Pričnite zdaj! Pošljite svoje kontaktne podatke in se prijavite na neobvezujoče  (brezplačno) srečanje TUKAJ

 

 

 

Scroll Up