Dušo bi lahko interpretirali na vsaj toliko načinov, koliko nas je ljudi. Vsak je namreč unikaten in na svoj – edinstven način doživlja duhovnost in čuti svojo dušo.

V Wikipediji lahko preberemo, da je duša skupek vseh psihičnih procesov, je tudi pomemben pojem v filozofiji in psihologiji in centralni pojem v religiji.

V Centru ANIMA namenjamo duši enako pozornost, kot umu in telesu. Verjamemo, da le medsebojna usklajenost in uravnoteženost vseh treh nivojev zagotavlja kvalitetno in izpolnjeno življenje slehernega posameznika in s tem boljšo družbo.

Skupaj z zunanjimi sodelavci vam  ponujamo različne aktivnosti, ki odkrivajo, prebujajo, božajo… našo dušo.

 

 

bigstock-Young-woman-practicing-yoga-in-69031048Vadba Za dušo, um in telo je prežeta z različnimi oblikami meditacije. Ravno meditacija in s tem usmerjenost v tukaj in sedaj, zaznavanje niča ter vsega hkrati, vplivajo na naše globlje zavedanje sebe in našega višjega namenaVadba nas popelje v polje brezčasnosti, omogoči nemirnemu umu, da se dvigne nad misli, čustva… Več o vadbi tukaj.

 

 

video-007

Vabimo vas tudi, da se nam pridružite pri različnih zvočnih obredih, kopelih, meditacijah, ki vas popeljejo onkraj časa in prostora, onkraj vsakdanjega zavedanja. Zagotavljajo vam globlje čutenje sebe, okolice, soljudi…, božajo vaš um, telo, predvsem pa vašo dušo.

Termine aktivnosti si lahko pogledate v rubriki dogodki.

 

 

 

 

 

Scroll Up