Je vadba, ki dviguje dobro počutje, uri zavedanje in sproža pozitivne miselne procese. Vadba vsebuje tehnike sproščanja, opazovanja, razbremenjevanja in zavedanja telesa, uma in duha. Posebna pozornost je namenjena povezovanju štirih nivojev (fizični, mentalni, čustveni, duhovni) z namenom samorazvoja in doseganju odličnosti na vseh področjih življenja.

▷ Si želite več energije, več samozavesti, boljše zdravje in počutje, bolj gibčno telo?

▷ Želite upočasniti ali celo zaustaviti staranje, se pomladiti?

▷ Bi radi zaustavili tok negativnih misli in mislili pozitivno?

▷ Bi radi odpravili negativne navade, razvade, prepričanja? 

▷ Bi radi slišali svoj notranji glas in se posvetili malo več sebi?

▷ Se želite naučiti sproščanja in se izuriti v meditaciji?

▷ Je napetost del vašega vsakdana? Želite obvladati stres?

Vadite ter napredujte na vseh nivojih: fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem.

 

Na fizičnem nivoju

se bomo posvečali različnim vajam za gibčnost in prožnost naših teles. Izvajali bomo Vaje Pomlajevanja t.i. Vrelec Mladosti, Vaje za zavedanje, Qi gong…

Vaje Pomlajevanja so sklop petih obredov, ki zelo blagodejno vplivajo na počutje, umirjajo in usmerjajo naše misli ter božajo našo dušo.

Kot že sama beseda pove, vaje upočasnjujejo staranje, ga obrnejo v nasprotni smeri, obnavljajo naše celice, dvigujejo energijo, s tem odpravljajo stres/napetosti oz. nas pripravijo, da se lažje spopadamo z vsakodnevnimi izzivi ter morebiti preprekami.

 

Na mentalnem nivoju 

boste deležni različnih tehnik in načinov za obvladovanje in učinkovito delovanje uma. Še posebej je Celostna vadba obarvana s tehnikami Nevrolingvističnega programiranja (NLP). Učili se bomo kako obvladovati ter odpraviti negativne misli, prepričanja, blokade in kako inštalirati pozitivne vsebine.  

Specialiteta Celostne vadbe je zaključna trans-meditacija, s pomočjo katere se še posebej hitro sprostite in se povežete s svojih notranjim svetom in lastno Odličnostjo. Odličnost je tisto čemur nekateri pravijo Višji Jaz, Duša, Energija…, lahko bi jo imenovali tudi najboljša verzija sebe ali Zavedanje. Zavedanje, da smo poleg fizičnega, mentalnega in čustvenega tudi duhovna bitja.

 

Na duhovnem nivoju

se boste povezali z najvišjo obliko svoje biti. Ravno povezovanje z Odličnostjo nam omogoča, da presegamo vse vzorce, ovire, programe, ki smo jih ponotranjili v preteklosti in odpremo vrata vsemu tistemu kar smo se namenili živeti v tej realnosti. Na tem nivoju ni ovir, na tem nivoju je polje neskončnih možnosti.

V sebi imate vso potrebno energijo, lastnosti, znanje, edinstvene sposobnosti…, le omogočite jim, da se izrazijo. Povežite se z Odličnostjo, prebudite speče vire in naj se kreiranje ter manifestiranje želenega prične.

Če želite narediti nekaj zase, stopiti iz povprečja, iz cone udobja, je sedaj pravi trenutek, da se odločite in se prijavite tukaj (navedite na kateri dogodek se prijavljate in kraj dogodka).

 

Z vajami na Celostni vadbi urite telo, um in dušo ter s tem

▷ dvigujete energijo in pozitivno mišljenje

▷ ustvarjate pot do svojih ciljev

▷ zdravite in se pomlajujete

▷ ustvarjate in ohranjate gibčnost telesa, uma in duha

▷ se naučite meditirati

▷ vplivate na biokemične procese v telesu

▷ iščete in razvijate svoje talente

▷ sprožate želje in namere z namenom učinkovitega uresničevanja

▷ odpravljate nekoristne in škodljive priučene vzorce/programe na najgloblji celični ravni

▷ vzpostavljate pozitivna prepričanja

▷ se povežete z Odličnostjo

Po naši vadbi se boste počutili sproščeno, imeli boste več energije in z optimizmom zrli v prihodnost

Scroll Up