045

je soustanovitelj in vodja Centra Anima ter ustanovitelj in vodja Akademije Odličnosti. Je licencirani NLP Coach, NLP Practitioner, Hyptotic Practitioner ter avtor programov za osebno in poslovno rast: Mala šola Odličnosti, Praktik Odličnosti, Mojster Odličnosti. Razvil je Celostno vadbo, ki jo tudi sam vodi, katera združuje/balansira vse nivoje človekove biti.

Svoje poslanstvo je našel v pomoči ljudem, da odkrivajo in razvijajo svoje talente ter edinstvene sposobnosti. Živijo svoje poslanstvo. Spreminjajo svoj notranji in mentalni svet. Vse z namenom, da odkrijejo in živijo lastno odličnost ter lažje dosegajo zastavljene cilje.  

 

Zadnjih 20 let je namenil raziskovanju različnih filozofij, metod in tehnik za osebno rast.

Sedem let se že intenzivno izobražuje na področju NLP-ja (nevrolingvistično programiranje), najprej na NLP Inštitutu pod vodstvom Milana Vujasinoviča, nato pa še na Mastermind Akademiji pod mentorstvom dr. Aleksandra Šinigoja.

Na NLP Inštitutu je uspešno zaključil izobraževanje za NLP Praktika in NLP Coach Praktika, končal izobraževanje za NLP Master Coacha.

Na Mastermind Akademiji si je najprej pridobil certifikat in licenco za Hypnotic Practitionerja s strani dr. Richarda Bandlerja, nato uspešno zaključil NLP Praktika (tudi z licenco) in program za NLP Coacha. Trenutno zaključuje licencirani program NLP Mojster Praktik. Je tudi asistent dr. Aleksandra Šinigoja.

Svoje znanje je z odkrivanjem sebe poglabljal in nadgrajeval skozi raziskovanje različnih filozofij, avtorjev, modelov in tehnik.

Duhovnost je bila vedno del njegovega življenja. V preteklosti je bil navdušenec hoje po žerjavici, Reikist, se ukvarjal z afriškim šamanizmom IFA, v katerega je bil tudi iniciran, uspešno zaključil izobraževanje Thetahealing Basic DNA, igral na Gonge, prakticiral Tai-chi, Jogo, Kyudo ter se posvečal različnim metodam meditacije.

Svoje znanje bogati s pomočjo delavnic, seminarjev, knjig, video in avdio programov različnih avtorjev. Tako je proučeval dela in programe Johna Assarafa, Anthony Robbinsa, Deepak Chopre, Ester Hicks, Carlosa Castanede, Eckarta Tolle, Anthony de Mello-ja, Miguel Ruiza, dr. Aleksandra Šinigoja, Wayne Dyerja in še mnogih drugih.

Sedaj se posveča predvsem delovanju in programiranju uma ter raziskuje področje nevro-lingvistike in sodobne nevro-znanosti.


 

“Z rojstvom smo dobili svobodno voljo in pravico upravljanja s svojim življenjem. Izkoristimo ta dar!”

Stanko Lipič

 
Scroll Up