Transmeditacija™ za samozavest / 16.9.2017 ob 19h

Center ANIMA, Panonska ul. 17, Beltinci, vodi Stanko LIPIČ

Vabljeni na skupinsko meditacijo in hipnozo oz. Transmeditacijo™ , kot smo združen proces obeh praks poimenovali v Akademiji Odličnosti.

Tokratna Transmeditacija™ je posvečena SAMOZAVESTI.

Vsaka oseba nosi v sebi vse potrebne vire in lastnosti, da je že v tem trenutku lahko srečna in izpolnjena. Za pozitivno čutenje in zadovoljstvo ne rabimo zunanjih stvari in virov. Vse potrebno imamo le povezati se moramo s svojim notranjim svetom, s svojim bistvom.

Svoje mesto v dvorani si zagotovite s prijavo tukaj!


 

🏆 Bi radi spremenili svoje vedenje, misli, prepričanja glede tega ali si nekaj zaslužite ali ne?

🏆 Se želite naučiti tega, kako dostopati do lastne Odličnosti in komunicirati z njo?

🏆 Bi morda radi imeli obilo samozavesti?

🏆 Želite narediti korak naprej in priklicati v svoje življenje obilje na enem izmed naslednjih področjih: kariera, odnosi, finance, zdravje, osebna rast?

🏆 Bi radi odpravili blokade, ki vam onemogočajo živeti obilje, ki vam pripada?

🏆 Želite preizkusiti nova orodja s področja Nevrolingvističnega programiranja (NLP)

POZOR: udeležba na Transmeditaciji™  za Obilje lahko pomeni trajno pozitivno spremembo vašega življenja na področju blagostanja.

 

Meditacija  +  Hipnoza  =  Transmeditacija™


 

Na mentalni ravni, torej v naših možganih, so vse potrebne informacije, ki jih rabimo, da naredimo tisto, kar je potrebno, da se na določenem področju izboljšamo oz. da zaživimo lastno Odličnost. Pogosto je tako le dovolj, da se spomnimo, kdaj smo bili nazadnje motivirani, pogumni, vztrajni, zadovoljni… in že se naše notranje stanje spremeni oz. se prebudi posamezni vir (motivacija, pogum, vztrajnost…). Mnogokrat pa je naše trenutno stanja tako daleč od želenega, da sami to ne moremo ali pa ne znamo narediti. In ravno to je namen Transmeditacije™ . Da vas poveže z vašim notranjim svetom, omogoči dostop do nezavednega, kjer se potem s pomočjo pozitivnih sugestij (afirmacij), ki jih prejmete med procesom, zgodi trajna sprememba “programa”, ki vam nagaja.

 

Med Transmeditacijo™  boste deležni:

🏆 ene ure prijetne sproščenosti  

🏆 pozitivnih sugestij za premagovanje ovir, blokad in omejujočih prepričanj 

🏆 učinkovitih tehnik in načinov za doseganje pozitivnih sprememb

🏆 povezovanja z lastno Odličnostjo

🏆 pozitivne energije

🏆 druženja z ljudmi, ki želijo osebno rasti

 

Kaj je Transmeditacija™ ?  

Je vodena aktivnost, ki združuje meditacijo in elemente hipnoze z namenom povezovanja posameznika z njegovim bistvom, njegovo Odličnostjo. Odličnost je vse tisto, kar nekateri imenujejo Višji Jaz, Bistvo, Duša, Izvor…

 

Kaj je Odličnost?

Pri Odličnosti gre za ločitev od vseh programov in pogojenosti, ki jih imamo kot osebnost. Torej od “ličnosti”. V slovarju slovenskega knjižnega jezika “ličen” pomeni lep, zlasti po obliki izdelavi. Torej se ločimo od oblike (materialne in mentalne), ločimo se od programov, ki jih imamo v sebi. Še boljšo definicijo “ličnosti” nam ponudi hrvaščina, kjer beseda pomeni temeljni pojem psihologije, ki vsebuje skupek vseh lastnosti, ki določajo edinstveno in dosledno obnašanje posameznika. V teh lastnosti so intelektualne sposobnosti, vrednote, motivi, čustva, cilji in nameni ter način ravnanja. 

Torej se pri povezovanju z Odličnostjo postavimo onkraj vse te pogojenosti. Ko se povežemo z Odličnostjo in s tem dostopamo do polja neizmernih možnosti, odpremo vrata čisti kreaciji. Takrat izgineta čas in prostor, kar nam omogoči povezavo s čistim Izvorom. Programi in vzorci se pričnejo luščiti od našega bistva.


 

CENA: 10 eur (v predprodaji, plačilo po predračunu na TRR)

CENA: 12 eur (na dan dogodka, plačilo v gotovini)

V kolikor želite med Trans-meditacijo ležati imejte s sabo vadbeno podlago!

Z vami bo Stanko Lipič, NLP Praktik, NLP Coach in asistent dr. Aleksandra Šinigoja.

Svoje mesto v dvorani si zagotovite s prijavo tukaj!

 

OSTALE NAŠE DOGODKE NAJDETE TUKAJ!