Ugotavljate, da ne živite tisto o čemer ste nekoč sanjali? So vaši cilji in želje le še bled spomin? Nič zato.

Za vas smo pripravili nabor individualnih tretmajev, ki vas bodo potegnili iz stanja v katerem ste se znašli in v katerem več nočete biti.

 

 Access Bars ® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. So 32 točk na vaši glavi v katerih so shranjeni vsi podatki, ki jih imate. Na tretmaju neželene pobrišemo. Več…

 

 

Fast phobia cure je NLP tehnika (orodje Nevrolingvističnega programiranja), ki zelo enostavno odpravi strahove in različne fobije. Daje impresivne rezultate in to zelo hitro. Garantirano 100% rezultat.

 

 

Krog odličnosti je tehnika sidranja, ki nam pomaga zelo hitro priti v neko želeno stanje (motivacija, moč, samozavest…) Je eden izmed najučinkovitejših načinov, s katerim spreminjamo svoje vedenje in vedenje drugih.

 

 

NLP Timeline Technique vam zagotavlja, da boste pravilno postavili cilje. Tako bodo trdni kot skala in dosegljivi kot nekaj vsakdanjega. Še posebej je primerna za ciljno usmerjene posameznike.

 

 

Energijski Facelift™ tretma nudi številne energijske frekvence za zdravljenje telesa in kože, brisanje sledi staranja in aktiviranje celičnega spomina. Je čudovit način, ki na popolnoma naraven način pomladi obraz in neguje celotno telo. Več…

 


Za vsa individualna srečanja se je potrebno prej naročiti.

Naročite se na: info@center-anima.si ali
pokličite na: 030 255 663

			
Scroll Up